Vis kontrollpanel som ADMIN

Alt man trenger og vite om hvordan det fungerer å vise kontrollpanel som ADMIN.

På kontrollpanel helt øverst er det en egen funksjon som er tilgjengelig for alle med rollene Admin og Admin-HR som lar brukeren endre kontrollpanelets innhold fra å være personlig til og vise alt for hele selskapet.

Trykk på bryteren og kontrollpanelet vil oppdateres og vise alt av informasjon for hele selskapet. Bytt tilbake ved å trykke på bryter igjen.