Vernerunde

Alt du trenger og vite om vernerunde skjemaer.

I denne artikkelen vil vi forklare hvordan du kan fylle ut vernerundeskjemaer digitalt på mobil.

For å opprette et nytt skjema på mobil klikker du først på «Media» i menylinjen øverst til høyre på skjermen. I menyen som kommer opp velger du «Opprett skjema».

Du velger så hvilket prosjekt skjemaet skal knyttes til, under modul velger du «Kvalitetessikring» og under kategori velger du enten «Vernerunde».

Trykk så på «Start utfylling».

Øverst i skjema velger du aktuell dato og fyller så inn tittel på skjemaet. Videre velger du i hvilket tidsrom vernerunden ble gjennomført og hvem som er leder for vernerunden.

Videre i skjemaet finner du to kommentarfelt hvor du kan fylle ut «Fokusområde» og «Deltakere». Trykk på feltene for å hente frem en tekstboks for utfylling.

Videre må du føre opp de forskjellige punktene du skal sjekke på runden. Dette gjør du enkelt ved å trykke "Legg til ny" nederst i skjemaet.

På punktene du ønsker å fylle ut som du markerer "OK" kan du legge til et bilde, en kommentar eller markere et avvik. For å utføre en av de 3 handlingene trykker du på det aktuelle symbolet til det bestemte punktet.

For å knytte et eller flere bilder til et bestemt punkt trykker du på "Bilde" på det aktuelle punktet. Klikk på de blå rutene for å legge til bilder på dette punktet.

Du kan også legge til en kommentar eller et avvik på et punkt. Dette fungerer på samme måte, trykk på enten "Kommentar" eller "Avvik" og fyll inn den teksten du ønsker å legge til punktet.

Når du er ferdig med utfyllingen trykker du «Lagre» og skjemaet ligger nå lagret på det prosjektet du valgte innledningsvis.

NB! Det er mulig å gjennomføre en delvis utfylling av skjemaet for så å hente det opp igjen på et senere tidspunkt og fullføre utfyllingen.