Sjekklistestatistikk

Alt man trenger og vite om hvordan sjekklistestatistikk fungerer på kontrollpanel.

På kontrollpanel har man en egen seksjon som viser en oversikt over alle sjekklister som ikke er ferdig behandlet.

Sjekklister er sortert fra eldst til nyest og ved å trykke på sjekklistens tittel åpnes sjekkliste i nytt vindu for behandling.

Det er informasjon om hvem som har sendt inn sjekkliste og hvilket prosjekt sjekklisten er koblet til, samt ved å trykke på prosjektnavn åpnes prosjektet i nytt vindu.

På hver sjekkliste er det ikon som indikerer om det er tilkoblede bilder.

Egen oversikt over alle sjekklister i en statisikk grap sortert på status.