Sett privat- og yrkeskjøring basert på arbeidstid

Via innstillinger kan man sette om kjøreturer skal få turtype automatisk basert på arbeidstid.

Gå til innstillinger -> transport -> kjøretøy for å redigere innstillinger på deres kjøretøy, det skal se slik ut.

Se markert område på bilde ovenfor. Der kan du velge om kjøreturer skal settes automatisk til privat- eller yrkeskjøring basert på arbeidstiden.

1. Velg først hvilken turtype du ønsker skal settes automatisk.

2. Huk for at tur skal settes automatisk.

3. Lagre

Merk. turtype settes basert på arbeidstiden som er satt.