Min profil

Lær mer om hva du kan gjøre på din profil

Når man logger inn på pc ser man en oversikt over Mine oppgaver. For å komme til Min profil må du klikke på navnet ditt øverst til høyre og en meny vil falle ned.

Her vil du se flere linker men du skal klikke på Min Profil.

Inne på Min Profil har du en oversikt over

• Personlig data

• Pårørende og barn

• Arbeidsrelatert informasjon

• Samtaler internt

• Profilbilde

• Mine dokumenter / kurs

• Kart som viser hvor du har bosted

Som bruker har du begrenset tilgang til å redigere informasjonen på denne siden, men du kan legge til info om pårørende og barn, legge til profilbilde og endre noen personlige detaljer. Du ser rask hva du kan redigere da informasjon du ikke får lov til å redigere er deaktivert (grå farge).

Det kan være en god rutine å fylle ut så mye informasjon som mulig slik at din profil er oppdatert da dette blir benyttet i flere sammenhenger rundt i systemet.

Rollestyring:

Som leder har man muligheten til å være en overordnet leder for andre brukere på nivå 1 "Bruker". Hvem man skal være leder for kan man legge til via egen boks på kontrollpanelet.

Som administrator har tilgang til å redigere all informasjonen på denne siden.

Det kan være en god rutine å fylle ut så mye informasjon som mulig slik at din profil er oppdatert da dette blir benyttet i flere sammenhenger rundt i systemet.

Som administrator har du tilgang til all informasjon i systemet. Du kan endre alle innstillingene. Vi anbefaler at kun en eller få brukere har denne statusen.