Mannskapsliste

Alt du trenger og vite om mannskapslister på mobilen.

Noen ganger kan det være hensiktsmessig og sjekke seg inn/ut fra prosjekter for å dokumenter tilstede værelsen for en ansatt. Dette kan man gjøre ved bruk av GO DIgital APP.

Når en bruker logger inn vil brukeren på forsiden se en knapp for å velge prosjekter og en knapp for å sjekke seg inn eller sjekke seg ut. Det er så enkelt at brukeren da velger prosjektet man skal jobbe på og deretter trykker på knappen.

Hvis brukeren gir tillatelse til bruk av GPS vil også geo lokasjon for hvor man sjekker seg inn/ut lagres og være synlig for leder inne på prosjekt.

Lagring til timeliste

Det er mulig og utvide sjekk inn/ut med at det lagres timer på prosjekt i timelisten automatisk basert på når man sjekker inn og ut. Dette må aktivers individuelt per prosjekt hvor man kan velge:

• Ingen lagring

• Valgfri lagring

• Tvungen lagring