Kom i gang med mobilen

Alt du trenger og vite for å komme i gang på din mobil, Android og Iphone.

GO Digital er en webapp, det vil si at det er en applikasjon som du åpner i nettleseren på telefonen eller PCen din på samme måte som andre nettsider.

Når man skal bruke GO på en mobiltelefon kan det være praktisk å slippe å taste inn virksomhetens domene hver gang. For å unngå dette kan man lage en snarvei på telefonens hjem-skjerm slik at man får en egen knapp som åpner nettsiden, på samme måte som man åpner en app.

iOS - Iphones

For å legge til en snarvei til GO Digital på en iPhone åpner du først Safari og går til bedriftens subdomene. Dette har du blitt tildelt ved opprettelsen av ditt system og er normalt "minvirksomhet.gosys.io". Trykk på knappen som åpner nettsidens meny og finn alternativet "legg til på hjem-skjerm" (dette varierer litt fra telefon til telefon). DU velger så hva du ønsker snarveien skal hete før du lagrer og legger til snarveien som en APP på hjem-skjermen.

Link til dokument

Android - Samsung, Huawai, Pixel etc.

For å legge til en snarvei til GO Digital på en Android-telefon åpner du først Google Chrome og går til bedriftens subdomene. Dette har du blitt tildelt ved opprettelsen av ditt system og er normalt "minvirksomhet.gosys.io". Trykk så på knappen som åpner nettsidens meny og finn alternativet "legg til på hjem-skjerm" (dette varierer litt fra telefon til telefon). Du kan så velge hva du ønsker snarveien skal hete før du lagrer og legge til snarveien som en APP på hjem-skjermen.

Link til dokument