Kjøreseddel

Alt du trenger og vite om kjøreseddel.

Ved bruk av tunge kjøretøy og behov for registrering av eksemepl massetransport er kjøreseddel funksjonen i Goliath perfekt.

Legg inn kjøretøy med relevant informasjon, type tjenester m.m. i innstillinger.

Sjåfør kan registrere kjøringer og legge til detaljer som følgende:

• Kunde

• Prosjekt

• Type kjøretøy

• Sjåfør

• Bruk av tilhenger

• Kjøretid fra og til

• Pause

• Tipp og bomavgift

• Tjenester med adresse fra og til samt kommentar

• Kommentar til selve seddelen

Når en kjøreseddel er ferdig utfylt kan seddel signeres digital av både sjåfør og kunde for å sikre dokumentert grunnlag. Seddelens innhold kan i etterkant benyttes for å lage fakturagrunnlag i web versjonen av Goliath.