Jeg er leder for

Alt man trenger og vite om hvordan Jeg er leder for fungerer.

På kontrollpanelet har man en oversikt over hvem man er leder for under kategorien Jeg er leder for.

Her ser man alle ansatte i virksomheten med mulighet for å velge de man skal være leder for. Dette er kun mulig for dem som er Ledere og Admin.

Når man har valgt dem ansatte man skal være leder for, vil disse være tilgjengelige når leder skal opprette prosjekter, oppgaver, timer osv.