Hvis du får UGYLDIG ANSATT når deltager legges til på prosjekt

Når deltagere legges til prosjekt i GO digital og man har Tripletex integrasjon kan man noen ganger få UGYLDIG ANSATT som feilmelding.

I noen tilfeller når man oppdaterer prosjekt eller legge til deltagere i GO digital får man feilmelding om at ansatt er UGYLDIG og dette medfører at Tripletex ikke blir oppdatert og deltager forsvinner neste gang prosjekter synkroniseres.

Årsaken til dette er at ansatte må verifisere sin konto i Tripletex, i tillegg til at under brukertilganger må det hukes for

• Systemtilgang

• Brukeren kan velges av andre brukere.....

• Timeregistrering

Når en ny ansatt eller kontaktperson blir lagt til i Tripletex og denne brukeren blir invitert til GO digital, så kreves det at brukeren er verifisert.

Brukeren får en epost fra Tripletex når brukeren legges til og i denne eposten er det en lenke som brukeren må trykke på for at konto skal bli verifisert.

Måten å sjekke dette på er å navigere til brukerens profil i Tripletex og gå til API-TILGANG og hvis det der er en varsel melding som sier

så må då brukeren gjøre dette.

Har man eventuelt noen utfordringer knyttet til Tripletex ta kontakt med deres support avdeling for hjelp på hjelp@gripr.no