Glemt passord

Hvordan be om nytt passord hvis man har glemt det passordet man laget tidligere.

Det hender at man glemmer passordet man laget hvis man endten har vært logget inne i lang tid eller rett og slett ikke har brukt Appen på en stund.

Da finner man en lenke nederst på logg inn siden under selve "Logg inn" knappen som heter "Glemt passord".

Ved å trykke på denne lenken blir man vidresendt til en side hvor en kan skrive inn sin epostadresse (brukernavn), og be om å få nullstilt passordet sitt. En epost blir sendt med en lenke som linker til en side hvor nytt passord kan lages.