Bilder og dokumenter

Alt du trenger og vite om bilder, video og dokumenter.

På GO Digital APP kan du på flere måter få tilgang til eksisterende bilder, video og dokumenter via prosjekter. Du kan også laste opp egne bilder, video og dokumenter skulle det være nødvendig. Dette er en veldig fin funksjon ved dokumentering av eks. utførelse av arbeid.

For å laste opp selv

Når du logger inn på mobil APP får du opp noen meny valg øverst:

• Forside

• Timeliste

• Kjøreseddel (hvis aktivert)

• Oppgaver (hvis aktivert)

• Media (det er denne vi refererer til i dette tilfelle)

Media område gir deg muligheten til og laste opp egne bilder, lage en video snutt eller laste opp dokumenter. I alle tilfeller må objekter kobles mot prosjekt, det velges enkelt når man begynner prosessen med å laste opp en av delene.

Når noe lastes opp vil det automatisk havne på prosjektet og bli tilgjengelig for din leder men også for deg selv på mobilen inne på et prosjekt.

Tilgang til media objekter

For å selv kunne få tilgang til bilder, video og dokumentet må du navigere deg frem til det aktuelle prosjektet. Trykk på ikonet helt øverst til høyre (3 streker) for å åpne menyen, der vil du se en link som heter prosjekter. Trykk på denne linken og du kommer til en liste over alle prosjekter.

Du kan også søke etter prosjekt hvis listen er lang. Når du har kommet inn på korrekt prosjekt har du en fane som heter MEDIA. Når du trykker på denne vil du få 3 faner i bunnen av siden med bilder, video og dokumenter. Her kan du se alt som ligger på prosjekt med mulighet for å laste ned og forhåndsvise.